Home > Qlogic Hba > Connection Error 14 Qlogic

Connection Error 14 Qlogic

Contents

Top Log in to post comments Dmitry Kuzmin (Intel) Tue, 04/26/2011 - 05:31 Hi David, To use IPoIB you need to configure it properly. hpc-node3:14.0.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node2 (LID=0x0002:14.1). This is the accepted answer. Time elapsed 00:01:00.

This is the accepted answer. Regards, Alexander Novikov Russia, Moscow More... jmatica 120000JAT8 ‏2010-10-04T14:34:52Z Hello skyron, tried setting port speed at 4Gb, nothing change. If the Server is not started, you will see the logging in message for a minute and eventually get this error.

Qlogic Hba Utility

Most of the times, after powering on a blade server it's hba ports will go in G-Port mode or U-Port mode in a completely random way. You can increase the timeout value by setting the environment variable TMI_PSM_TIMEOUT. To fix the problem, have the technician use the correct password. Check for the following network issues: Time-outs and TCP/IP issues: Troubleshoot network Wireless network issues: Troubleshoot wide area network Firewalls: Ensure that configured ports are open for the IP addresses of

  1. More...
  2. If this occurs, check the events log.
  3. This is the accepted answer.
  4. Still trying...
  5. This is the accepted answer.
  6. Regards, Alexander Novikov Russia, Moscow Log in to reply.
  7. IBM SAN b-type Firmware Version 6.x Release Notes http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=ssg1S1003220 Regards, Alexander Novikov Russia, Moscow More...

The QLManagementAgentJava Service is the source of the event. Still trying... Novikov_Alexander 100000HTD5 1150 Posts Re: Connection problems between qlogic hba and brocade switch ‏2010-10-06T20:11:25Z This is the accepted answer. Quantum Q6 Edge Error Codes hpc-node1:10.0.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:15.1).

The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Qlogic Troubleshooting Guide they can be found here: http://www-933.ibm.com/support/fixcentral/systemx/selectFixes (Best would be to create a BoMC cd and update all firmwares.) More... Show: 10 25 50 100 items per page Previous Next Feed for this topic Skip to main content Developer Zone Join today Log in DevelopmentOSAndroid*Chrome*HTML5Windows*Device2-in-1 & Ultrabook™Business ClientEmbedded SystemsIoTServer, Workstation, HPCTechnologyBig https://www.ibm.com/developerworks/community/forums/thread.jspa?threadID=348273 Or maybe it just uses eth0 interfaces...I've followed this articlebut all seems good.

Is there specific tunings to do ensuring that all nodes are well configured to use tmi ?I use libtmip_psm.so and libtmi.so that are provide by Intel MPI installation (and not tmi Qlogic 5602 Manual At that point, neither resetting the Brocade switch, nor disabling/enabling switch port helps. Linux version 1.0.9 ([emailprotected]) #1 Sat May 14 01:51:54 EDT 1994… Bluetooth connections are typically limited to about 30 feet. … And Wi-Fi allows many devices to connect to one network; Regards, Alexander Novikov Russia, Moscow More...

Qlogic Troubleshooting Guide

Hi skyron, zoning configuration is ok scanning fibre devices from HBA setup menu works properly. http://infocenter.sybase.com/help/topic/com.sybase.infocenter.dc01944.0232/doc/html/Concept_ClientToServerConnectionIssues.html Time elapsed 00:01:30. Qlogic Hba Utility hpc-node3:11.0.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node2 (LID=0x0002:14.1). Qlogic Fast Util Does anyone have an idea what this means?

Showing results for  Search instead for  Do you mean  Menu Categories Solutions IT Transformation Internet of Things Topics Big Data Cloud Security Infrastructure Strategy and Technology Products Cloud Integrated Systems Networking i.e. MPID_nem_tmi_vc_connect: tmi_connect returns 11 Fatal error in MPI_Init: Other MPI error, error stack: MPIR_Init_thread(527)....: Initialization failed MPID_Init(171)...........: channel initialization failed MPIDI_CH3_Init(86).......: MPIDI_CH3_VC_Init(200)...: MPID_nem_vc_init(1521)...: MPID_nem_tmi_vc_init(602): (unknown)(): Other MPI error MPID_nem_tmi_vc_connect: tmi_connect returns To develop and test ContextD, we have also created the EMC Dutch clinical corpus, with annotations for the three contextual properties negation, temporality … So, I decided it was time to Qlogic Hba Loop Down

hpc-node2:15.1.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:13.0). Check the events log to make sure that the Agentry Server has not lost its the back end connection. Log in to reply. The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down.

Time elapsed 00:00:30. Q Logic Technical Manual Because there is a problem communicating with the Server, there is not an entry in the events.log file. Top Log in to post comments Dmitry Kuzmin (Intel) Sun, 04/17/2011 - 22:29 Hi David, It maybe an issue of the PSM library.

Your cache administrator is webmaster.

hpc-node3:15.0.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node2 (LID=0x0002:14.1). Novikov_Alexander 100000HTD5 1150 Posts Re: Connection problems between qlogic hba and brocade switch ‏2010-10-14T20:09:40Z This is the accepted answer. hpc-node1:11.1.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:13.1). Qlogic Cli Commands Trying to setting the port to F-Port return this error: portcfggport 2 1 This operation is not supported for the specified embedded (server blade) port.

Setting TMI_DEBUG to a non-zero value enables the output of various debugging messages. More... Updated on 2010-10-16T19:01:59Z at 2010-10-16T19:01:59Z by Novikov_Alexander skyron 2700028U8P 100 Posts Re: Connection problems between qlogic hba and brocade switch ‏2010-10-04T12:12:54Z This is the accepted answer. ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.6/ Connection to 0.0.0.6 failed.

Time elapsed 00:01:30. Still trying... BTW: you may also use SDP (Sockets Direct Protocol) library(if you have one) to impove performance. Also, while booting, you can press CTRL+Q (or in the UEFI menu) and try to scan for fibre devices.

Novikov_Alexander 100000HTD5 ‏2010-10-06T19:52:24Z Dear Mauro, could you provide DSA log from one of problem HS22 and AMM Support Archive. To recap, rebooting a blade server works, may be not with the first reboot, but at some point the hba ports goes in F-Port mode. hpc-node1:10.0.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:15.1). hpc-node2:15.1.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:13.0).

Any help offered is greatly appreciated! 0 Kudos Reply All Forum Topics Previous Topic Next Topic 2 REPLIES lashbackscott Occasional Visitor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Hi Alexander, please find attached the DSA log file Attachments attachment_14543030_7871H2G_99A1545_20101015-130138_xml.gz 430 KB Log in to reply. Also, try updating the blade IMM and Uefi firmwares. The previous crash example have been generated by a three nodes run.The nodes concerned by the "couldn't connect" problem are not the same one : we cannot isolate a specific node

hpc-node1:11.1.ips_proto_connect: Couldn't connect to hpc-node3 (LID=0x0003:13.1). Time elapsed 00:00:30. jmatica 120000JAT8 ‏2010-10-15T13:57:51Z Hi Alexander, please find attached the DSA log file More... Still trying...

Please let us know if you think that there is an issue in tmi library and how we can reproduce it. Regards, Alexander Novikov Russia, Moscow Log in to reply. fixed speed to 8GB in the switch and in the hba ports. Still trying...